• Novo
Aularso Štiklama Štampu na Nokte Go Lažni Nokte Dugo Dizajn Nokte Mate Pun Pokriti Imitaciju Šanžer na Nokte Maltene Ukazao Oštro Prst Nositi Zabavu Prst Manikir Instant Držati na Noktima za Žene i Djevojčice 24Pcs (Go)

Aularso Štiklama Štampu na Nokte Go Lažni Nokte Dugo Dizajn Nokte Mate Pun Pokriti Imitaciju Šanžer na Nokte Maltene Ukazao

KM 5.75

Iznos
Na skladištu

Go lažne nokte napravljen od visokog kvaliteta, ABS materijala,nema štete za nokte ili tijelo,pružajući ste sigurno i ugodno iskustvo.Dugo kandžu lažni nokti su 24pcs i 12 različitih veličina,odgovara vecini prstiju,možeš da izabereš da je lažna nokte koji se uklapaju prst,to je lako da šišaš i uknjiži ih da u svakom dužinu i oblika kao ti.slobodan sa 2pcs od Sjajne nokti su 24pcs i 12 različitih veličina,odgovara vecini prstiju,možeš da izabereš da je lažna nokte koji se uklapaju prst.to je lako za trim, i uknjiži ih da u svakom dužinu i oblika kao ti.slobodan sa 2pcs od ekser naljepnicu i 1pcs turpiju.i 1pcs turpiju.Stiletto nokte uzorak da koristim,ti ne treba da se prijavim za nokte,i divna nokte.umjetna štampu na nokti su laka za trim,dosije, trenutku,kada je naslikao sa pravom lepak samo 3 minuta,izgledaju veoma prirodno.Mate lažne nokte su odlični za nokte salon i DIY kući nokte umjetnost.savršena za upotrebu na venčanje,maturu,zabavljanje,također pogodan za noć Veštica,je dan Zaljubljenih i druge festival,divan kao poklon za curu i žena.Kandža lažne nokte mjere opreza,kada koristite lažna nokte,poljski nokte sa alkoholom pre da ih zadržati čist i zdrava. ✿Aularso je sedam godina radnju, s naglaskom na Žena je dodatke.Prodaja kvalitetne, lijepa, i elegantno lažni nokte, želim da se ljepše zato pribor, molim te, nastavi da obraćam pažnju na Aularso✿ ✿Kako da koristim lažno ekser : 1.Izabrao prave veličine za nokte 2.Koristi naše besplatne turpiju da poljski nokte jednostavno,čisto i suho za ruke bolje odgovara. 3.Izaberi pogodan dvostrana ljepilo kasetu i upotrebi makaze da izvade neprikladno dijelove.Pritisnite 1 pc dvostrana ekser naljepnice na lažni nokte(ili će te iskoristiti vlastiti ekser lepak). 4.Razotkriti gel i stavi lažnu nokat na to. 5.Dosje i oblik tvoj novi noktima ako je potrebno. ✿Savete za uklanjanje : 1.Stavi nokte u toplu vodu za 2 minuta, što će ukloniti ekser naljepnicu lakše. 2.Ne uklonite naglo što može ostaviti neki znak ekser naljepnice na tvom noktu površinu.U tom slučaju,također možete očistiti ostati ekser naljepnice sa vodom. ✿Obrati Pažnju : 1.Molim te, počisti svoju smrt ekser kožu. 2.Koristi grickalicu za trim tvoja dugo nokte. 3.Molim te, pokušaj da je ne obučem, naš lažni nokte kada pere suđe,pere odjeću i drugu dugoročnu posao u vodu. 4.Imamo samo pružamo dvostrana ekser naljepnice,ne tečnost lepak (jer ne osigurati transport i sigurnosnih razloga) ✿Paket : 24-kom lažne nokte. 1 stanja 24-kom ekser naljepnicu. 1 pc nasumično boja turpiju.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi