• Novo
Električni Čišćenje Četkicu za zube, PP Oprati Glavu 50dB Djeca Elektricnu Cetkicu za zube Ne Skliznuti Ergonomske Pobrinuti za Putovanja(roze)

Električni Čišćenje Četkicu za zube, PP Oprati Glavu 50dB Djeca Elektricnu Cetkicu za zube Ne Skliznuti Ergonomske Pobrinuti

KM 8.39

Iznos
Na skladištu

Duboko čist tvrdoglav mrlje i ploču u oblasti oralni šupljinu da napravi zube bolje i čistačica. 4000 puta/min, operi je glava vibrirao dovoljno za čišćenje, duplo prepariranim životinjama, vibracija, brzo ukloniti tla.Jedan dio tijela, ekološki prijateljskog materijala, dugo službe život, 50d B tiha operacija, nisko buku i udobno pranje.Može da izdrži za prečišćavanje vode, može se staviti u bazen za čišćenje za kratko vreme i unesi vode bez utiče na predstavu.Hrana‑razredu PP oprati glava je na sigurnom i bezopasan je, i može se koristiti sa povjerenje.Karakteristika : 1. Hrana‑razredu PP oprati glava je na sigurnom i bezopasan je, i može se koristiti sa povjerenje.2. Jedan dio tijela, ekološki prijateljskog materijala, dugo službe život, 50d B tiha operacija, nisko buku i udobno pranje.3. 4000 puta/min, operi je glava vibrirao dovoljno za čišćenje, duplo prepariranim životinjama, vibracija, brzo ukloniti tla.4. Duboko čist tvrdoglav mrlje i ploču u oblasti oralni šupljinu da napravi zube bolje i čistačica.5. Može da izdrži za prečišćavanje vode, može se staviti u bazen za čišćenje za kratko vreme i unesi vode bez utiče na predstavu.Specifikacija : Predmet Tip : Djeca Električni Toothbrush Material : ABSApplicable Baterija : 1 x AAA Baterija (Ne Uključuju baterija) Ne skliznuti udobno ergonomske podnijeti, slim tijelo, pođi sa kistom glave, praktične i zgodno Paket Listu : 1 x Host2 x Četkicu za zube Glave.

Deklarisane karakteristike

Item Type:
Kids Electric Toothbrush
Material:
ABS
Applicable Battery:
1 x AAA Battery (Not Include battery)
Non slip comfortable ergonomic handle, slim body, come with brush heads, practical and convenient :
Package List:
1 x Host :
2 x Toothbrush Heads :

Srodni proizvodi