• Novo
Mobilni Telefon Slučaju Veliki Mandela Embossing Obrazac Horizontalno Flip Kože Slučaj za firmu huawei Y6 (2019) & Y6 Pro (2019) & Uživaj u 9E, sa Držač & Karticu Mjesta & Novčanik i Foto Okvir & Karticu(Rose Zlato)

Mobilni Telefon Slučaju Veliki Mandela Embossing Obrazac Horizontalno Flip Kože Slučaj za firmu huawei Y6 (2019) & Y6 Pro

KM 18.68

Iznos
Na skladištu

Branik Zaklon.Teške Slučajeve.Mobitele.Punjač Slučajevima Zaklon.Kožna Slučaj Scratchproof Zaštitne Slučaj. 100% Visokog Kvaliteta, i Dobru Cijenu Telefon Pokriti Dobro pri organizaciji nastupa Pravilno instalaciju je važno da uspješno koristiti.Molim vas da kontaktirate nas prvi ako postoji bilo pitanje.1. Sažet : to je jednostavno u obliku i pretvorio ostaviti čiste i udobne utisak na sve. 2. Funkcionalna : slučaj može stati tvoj telefon pa i pravi veliku razliku, u štiti tvoj telefon od nule, šok, skliznuti i tako dalje. 3. Zgodno : svu dugmad i luke su dostupni. 4. Prenosiv : to je nepotrebno za tebe ću da ga skinem kad tvoj telefon stavlja to na jer to je poprilično tanak i svjetlo. 5. Trajnih : sa dobra predstava i visokog kvaliteta materijala, možda raditi za dugo vremena. 6. Ekonomična : veoma odgovarajućom cijena je postavljen za svaki slučaj.To je pristupačnim proizvod.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi