• Novo
TBGTBS Led Igrača sa Snijeg Cetka za Auto Staklo, Auto Staklo Led Grebalica Čašu Snijeg Oprati Auto Teleskopske Nerđajućeg Čelika Snijeg deterdžent za Čišćenje Alat Metlu Oprati Pribor (Boja : Gray)

TBGTBS Led Igrača sa Snijeg Cetka za Auto Staklo, Auto Staklo Led Grebalica Čašu Snijeg Oprati Auto Teleskopske Nerđajućeg

KM 27.29

Iznos
Na skladištu

1,Lako Snijeg-uklanjanje : led grebalica je luk most snijeg grebalica, praviš snijeg-uklanjanje lako. 2,Premije Podnijeti : U teleskopske aluminijske legure podnijeti dizajn je snažna .. i trajna, svjetlo i zgodno. 3,Rotirajući za Čišćenje : 180° rotatable dizajn čini čišćenje zgodnije. 4,Nonslip i Udobno : U concave-konveksno podnijeti je udobno i ne-slip, što je udobno da stisak. 5,odijelo za Sneg Oprati : snijeg grebalica proteže se da je 18,7 u(o), što je teško doći do područja tvog auta čist.Specifikacije : Ime : Teleskopske Snijeg Scraper Material : PP, PVC, aluminijuma alloy Size : o 32.5*15cm/12.80*5.91 u, 47.5*15cm/18.70*5.91 u (nakon proteže) Pakovanje : PE bag Weight : o 130g Vantages : snijeg uklanjanje i da se otopi, koji se uvlace aluminijske legure rod, čvrsto i durable Packing Listu : Snijeg Grebalica*1.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi