• Novo
YIWANG ABS Hrom Eksterijer Prednji i Zadnji Branik Stražara Tanjir Auto Pribor za BMW X1 F48 2019-2021 Auto Styling (Ispred+Zadnji)

YIWANG ABS Hrom Eksterijer Prednji i Zadnji Branik Stražara Tanjir Auto Pribor za BMW X1 F48 2019-2021 Auto Styling (Ispred+Zadnji)

KM 134.16

Iznos
Na skladištu

Napravljen Od Visokog Kvaliteta ABS Hrom ISO 9001 postrojenja da bi osigurali najvišu kvalitet.Lako Instalaciju,3 M automotive ljepilo kaseta je vezan.Za BMW X1 F48 2019-2021.molim vas da potvrdite je li ovo proizvod je pogodan za tvoj auto?hvala vam !!.Pakujem : 1pcs/2pcs;Boja : Silver Kao Slike;DHL Brod O 3-7 Posao Dana Isporuka.Odrediti instalaciju lokaciju, i onda napravi poređenje proizvoda i ugradnja lokaciju, ako proizvod se ne uklapa u tvoj auto,kontaktirajte nas odmah i ne instalirati.U cilju postizanja bolji efekt, predlažem da grijanje duplo stao ljepilo za kosu ili osvjetljenje.Poravnanja poziciju i onda pastu, pastu zavisi od paste uslove i ispravan način da instalirati.Spreman Za BMW X1 F48 2019-2021. Prije stavljanje redu, molim vas da potvrdite je li ovo proizvod je pogodan za tvoj auto?hvala vam !!Uslov : 100% Potpuno novi.Materijal : Napravio Visokog Kvaliteta ABS Hrom.Napravio u ISO 9001 postrojenja da bi osigurali najvišu kvalitet.Lako Instalaciju,3 M automotive ljepilo kaseta je vezan.Instalirati Uputstva : 1.Čisti mesto gde treba da paste i onda obrisati vodu sa ručnik ili tkiva.To ne možeš prihvatiti da ulje ,vodu, veks ekt. 2.Odrediti instalaciju lokaciju, i onda napravi poređenje proizvoda i ugradnja lokaciju, ako proizvod se ne uklapa u tvoj auto,kontaktirajte nas odmah i ne instalirati. 3.Kada suzu s dvostrana ljepilo zaklona trim, ne možeš dotaknuti duplo stao pasta sa strane. 4. U cilju postizanja bolji efekt, predlažem da grijanje duplo stao ljepilo za kosu ili osvjetljenje. 5. Poravnanja poziciju i onda pastu, pastu zavisi od paste uslove i ispravan način da instalirati. 6. Molim vas, hitno 20-30 sekundi ili više kad paste i ne umak predmet u vodu u roku od 48 sati.

Deklarisane karakteristike

Srodni proizvodi